Faciliteiten

Zwembaden
Sportcentrum Flidunen beschikt over een 25meter wedstrijdbad (diepste gedeelte is 2 meter), met een 50 meter lange overdekte glijbaan en een jetstream. Daarnaast is er een ondiep recreatiebad met turbodouche en een aangrenzend babybad. Het zwemwater heeft in alle baden een temperatuur van ca 28 graden Celsius.

Recreatief
Tijdens recreatieve zwemmomenten kan er naast de glijbaan ook gebruik gemaakt worden van verschillende speelmatten. Voor de kinderen zonder zwemdiploma zijn er zwembandjes te huur aan de kassa. En voor de kleine zwemmertjes zijn er ook zwemluiers te verkrijgen.

Kleedruimtes
Naast twee grote kleedruimtes zijn er individuele kleedruimten beschikbaar, zowel voor heren als voor dames. Speciaal voor baby’s zijn er twee aankleedtafels met aankleedkussens aanwezig.

Sanitair
U heeft de beschikking over zes warm water douches en er zijn toiletten aanwezig bij de kleedruimten en in de aankomsthal. Er is geen speciaal toilet aanwezig voor mindervaliden.

Kluisjes
Voor uw waardevolle spullen kunt u gebruik maken van een kluisje. U betaalt voor het gebruik van een kluisje €0,50. Voor dit bedrag kunt het kluisje 1 keer op slot draaien. Wilt u het kluisje tussentijds openen en daarna weer op slot draaien, dan werpt u opnieuw een muntstuk van €0,50 in het slot.

Sportcafé “Time Out!”
In het sportcafé van Sportcentrum Flidunen kunt u terecht vooreen hapje en een drankje. Vanuit de bar heeft u goed zicht op het zwembad. Handig wanneer uw kinderen aan het zwemmen zijn en u graag in de buurt blijft!

Draadloos Internet
Sportcentrum Flidunen biedt als extra service ook gratis draadloos Internet. Handig wanneer u graag door wilt werken terwijl de kinderen zwemmen, of om relaxed op het net te surfen onder het genot van een drankje.